INGREDIENTI per circa 18 roselline:
- 150gr di farina manitoba “0”
- 100gr di farina “00”
- 45gr di strutto
- 1 uovo
- 40gr di zucchero semolato
- 6gr di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di sale
- scorza di mezzo limone
- 5gr di miele
- 80ml di latte tiepido
- 1 tuorlo più un pò di latte per spennellare la superficie delle brioches
- marmellata q.b. del gusto che più vi piace
An exquisite sweet ideal for any time of the day, they are very soft brioches filled with jam in the shape of a rose. They will remain soft even for several days, I hope you like my idea.
INGREDIENTS for about 18 roses:
- 150g of Manitoba flour “0”
- 100g of flour “00” 45gr of lard
- 1 egg
- 40g of sugar caster
- 6gr of fresh yeast
- 1 pinch of sale
- peel of half a lemon
- 5gr of honey
- 80ml of warm milk
- 1 yolk plus some milk for brush the surface of the brioches
- marmellata qb of the taste that you like best