Tutto ciò che è stato usato, tranne l’acqua, è locale come lo splendido zafferano, o le uova da allevamenti old style, o gli splendidi limoni 100% bio… Siamo quel che mangiamo.
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Ravioli ricotta spinaci e zafferano
Ingredienti 500 gr. di spinaci freschi
1500 gr. di ricotta vaccina
2 uova di galline allevate a terra
la scorza di un limone biologico
zafferano biologico di qualità
600 gr. di semola di grano duro
300 gr. di acqua
sale
Per la preparazione seguite la pratica video ricetta e buon appetito…
The goodness of a recipe starts from the selection of high quality ingredients and in this our beautiful island is second to none, the ravioli are a simple preparation typical of Sardinian cuisine in which we find a mix of ingredients that recall the most genuine home cooking
Everything that has been used, except water, is local like the beautiful saffron, or the eggs from old style farms, or the beautiful 100% organic lemons … We are what we eat.
Spinach and saffron ricotta ravioli
Ingredients 500 gr. of fresh spinach
1500 gr. of cow’s milk ricotta
2 eggs of hens raised on the ground
the zest of a biological lemon
quality organic saffron
600 gr. of durum wheat semolina
300 gr. of water
salt
For the preparation, follow the video recipe and enjoy your meal …